Høstkampanje 2018 !

Høstkampanje 2018 !

Høstkampanjen er i gang!

Tilbudene gjelder f.o.m  22.08.18 – 30.11.18

___

Før : kr 22,- pr stk Nå : kr 16,- pr stk

Stackstone er mulighetenes hagemur! Med sitt eksklusive uttrykk og sin fleksibilitet er dette kanskje den perfekte hagemur opp til 60cm. StackStones lave vekt og stabile not & fjær patent gjør den til mulighetenes byggekloss. Steinene låser hverandre enkelt og blir en stabil støttemur med lang levetid.

__________

Før : kr 149,- pr m2 Nå : kr 129,- pr m2

Holmegaard belegningsstein 5- og 6 cm gråmix er en tromlet belegningsstein, som betyr at steinen har vært gjennom en aldringsprosess (tromling) hvor kanter og flater slites for å oppnå det klassiske, rustikke utseendet. Den tromlede serien Holmegaard er den desidert mest solgte belegningssteinen. Det rustikke utseende steinen får, etter behandling i en trommel, faller i smak hos mange.

__________

Før : kr 8850,- pr pall Nå : kr 7499,- pr pall

Bruddskifer 3-4 cm er en eksklusiv skiferstein med fin og glatt overflate i tykkelse 3-4 cm med en minimum størrelse på 0,15m2. Vanlig brudd kan legges rett på bakken og fuges med grus eller gress.

__________

Før : kr 44,- pr stk Nå : kr 29,- pr stk

Systemblokk produserer også ordinær forskalingsblokk. Denne er som Systemblokka også en erstatning for tradisjonell forskaling og jernbinding.

__________

Har du spørsmål? Ta kontakt

Send oss en mail
Jannicke  Låstad

Jannicke Låstad

jannicke@systemblokk.no
Øystein Haugen

Øystein Haugen

oystein@systemblokk.no