Om Systemblokk

Systemblokk er en av landets ledende produsenter av støttemurer, bygningsblokker, belegningsstein og betongelementer.

Eventyret Systemblokk startet med oppfinneren Asbjørn Buen da han tok med seg en bygningsblokk basert på et not og fjærsystem , kalt «Systemblokka» til oppfinnermessene i Wien og Frankfurt. Begge steder ble Buen tildelt gullmedalje for blokka.

Siden da har Systemblokk a.s. hatt en kraftig utvikling, og omsetter i dag for rundt 165 millioner og har ca 100 ansatte fordelt på fabrikk og butikk i Bø, fabrikk og butikk på Notodden og monteringslaget. Produktspekteret omfatter nå adskillig mer enn Systemblokka.

I 2017 investerte vi i ny produksjonshall for veggelementer, lagerhall og formverksted og armeringshall. Totalt utvidet vi med ca 4000 m2, og 10 mål større tomt

I Bø produseres prefabrikkerte betongelementer og vår pallevarer. På Notodden produserer vi Recon blokker, støttemuren for de virkelig store oppgavene. I 2011 ble vi tildelt byggeindustriens pris for årets betongelementfabrikk. 

Butikkene i Bø og på Notodden har et av landets beste utvalg i naturstein og betongprodukter med tilbehør. Begge er vel verdt et besøk. Velkommen innom!

Systemblokk_40år - logo

Vi vil alltid ha lave priser fordi vi leverer betongproduktetene direkte fra egen fabrikk – Ingen mellomledd!

_____

Besøk våre butikker og showroom

Kontakt oss

Rallevegen 164

3804 Bø i Telemark
mail@systemblokk.no
faktura@systemblokk.no
35 06 00 00